Noutăți

14 martie

Website Nou

Grupul Georgia își anunță lansarea noului website care le oferă clienților o experiență online imbunatatită. Website-ul este conceput pentru a permite o navigare ușoară și intuitivă, astfel încât utilizatorii să poată găsi rapid și eficient informațiile de care au nevoie.

READ MORE

14 martie

Cafeaua Imping

Gourmet One Imping este o marca de cafea de inalta calitate, disponibila in cele trei locatii ale Grupului Georgia: Georgia Restaurant, Georgia Lounge si Georgia SPOT.

READ MORE

27 aprilie

Lounge

Situată într-un cadru natural deosebit, în mijlocul unei grădini încântătoare, Georgia Lounge vă invită să experimentați culorile și aromele unei bucătării sofisticate.

READ MORE

27 aprilie

Restaurant

Designul chic romantic al restaurantului Georgia este o combinație perfectă între eleganța clasică și influențele romantice moderne.

READ MORE

27 aprilie

Evenimente Lounge

Organizarea unui eveniment privat într-o grădină de vară este o idee minunată, care va adăuga un farmec special evenimentului dumneavoastră.

READ MORE

28 aprilie

Hotel Georgia

De la momentul în care pășiți în holul hotelului, veți fi înconjurat de o atmosferă de rafinament și eleganță care vă va face să vă simțiți cu adevărat special.

READ MORE