Georgia SPOT

Georgia SPOT

Experimentează

atmosfera vibrantă

Un loc magic și modern cu o priveliște impresionantă, care îmbină cu succes gastronomia cu mediu vibrant plin de energie și entuziasm.
Atât pe terasa noastră însorită cât și în restaurant, puteți savura preparate culinare delicioase, gătite cu ingrediente proaspete și de calitate superioară, în timp ce vă bucurați de razele soarelui și de priveliștea frumoasă a orașului. Vă oferim o selecție impresionantă de preparate culinare, de la burgeri creativi și îndrăzneți, până la salate sănătoase și preparate vegane, gândite pentru a satisface toate gusturile și preferințele culinare.
Cu o gamă largă de băuturi fine, inclusiv beri artizanale cocktailuri și vinuri, locația noastră este locul perfect pentru a vă încărca cu energie pozitivă și a savura preparate culinare inovatoare.
Vă invităm să ne vizitați și să experimentați magia locației noastre!

Sală

Rooftop

PREPARATE & BĂUTURI

Meniul SPOT

Pentru a începe, puteți alege dintre opțiunile noastre delicioase de aperitive, cum ar fi pachetelele de primăvară cu sosul de brânză pline de arome, mixul de bruschete cu avocado sau una din salatele noastre delicioase. Apoi, puteți alege dintre opțiunile noastre de preparate principale, cum ar fi burgerii noștri pregătiți cu carne de vită Angus, pui sau pește, toate pregătite cu dedicație și acompaniate de garnituri delicioase.
Pentru cei care sunt vegani sau doresc să încerce ceva nou, meniul nostru include și opțiuni vegane, cum ar fi spaghete cu legume și supă cremă de ciuperci.
Nu uitați să verificați și opțiunile noastre de desert, care includ papanașii noștrii reinterpretați, lava cake-ul ciocolatos și înghețata noastră prăjită.
În plus, oferim și o selecție impresionantă de băuturi fine, inclusiv beri artizanale și cocktailuri, care pot fi savurate în timp ce vă bucurați de preparatele noastre culinare delicioase.
Vă invităm să experimentați meniul nostru delicios și să vă bucurați de o experiență culinară autentică și plăcută la SPOT!

+ 0
PREPARATE

MIC DE JUN | BRUNCH & IMPING COFFE

Mic Dejun SPOT

locul perfect pentru micul dejun sau brunch-ul tău preferat! Suntem mândri să oferim o selecție delicioasă de preparate culinare, care includ opțiuni atât pentru cei care preferă micul dejun tradițional, cât și pentru cei care caută alternative mai inovatoare.
Pentru cei care preferă micul dejun tradițional, putem pregăti ouă în diverse stiluri, omlete, ochiuri sau preparatul nostru consacrat Dezmăț. Pentru cei care preferă ceva mai inovativ, meniul nostru include și opțiuni precum toasturile cu avocado și ou poșat, clătite pufoase cu topping de ciocolată și banane sau unt de arahide si dulceață.
În plus, pentru a vă oferi o experiență completă, servim cafea de la Imping Coffee, marca noastră preferată de cafea de specialitate. De la cafea espresso intensă la latte-uri cremoase, cafeaua de la Imping Coffee este preparată de barista noștri pentru a vă oferi o băutură savuroasă și revigorantă.
Iar pentru cei care preferă un brunch târziu în weekend, avem o selecție delicioasă de preparate, care includ burgeri cu bacon crocant și avocado toast cu ouă poșate.

+ 0
OPȚIUNI DE MIC DEJUN

EVENIMENTE PRIVATE

Evenimente

Georgia SPOT poate găzdui o varietate de evenimente de zi, de la petreceri private, zile de naștere, petreceri corporate și degustări de vinuri. Decorul nostru modern creează o atmosferă plăcută și relaxantă pentru invitații dvs. Întrucât ne situăm pe acoperișul unei clădiri, veți putea admira priveliști impresionante asupra orașului, ceea ce va face din evenimentul dvs. o experiență cu totul specială și memorabilă.

Rezervări

Fiecare eveniment este unic de aceea ne dorim să ne contactați pentru a discuta personal și a înțelege exact ce așteptări aveți pentru evenimentul dumneavoastră.

Contact

Rezervări:

+40 725 805 216

casageorgia@ergio.ro

Adresă

R19, Strada Republicii, Comănești 605200, , Bacău, România