HOTEL GEORGIA

Descoperă

rafinamentul și confortul unui design modern

Locul unde designul modern și rafinamentul se întâlnesc pentru a crea o experiență unică de cazare.
Camera dumneavoastră, decorată într-un stil modern și sofisticat, este un sanctuar privat, amenajat pentru a vă oferi cel mai înalt nivel de confort și relaxare.
Fiecare element de decor este atent ales și plasat pentru a crea o armonie perfectă între forme, culori și texturi.
Mobilierul este simplu și elegant, iar culorile calde și luminoase adaugă o notă de rafinament și eleganță.
Fiecare detaliu, de la pereții tapetați cu texturi elegante până la draperiile fine și lenjeria de pat moale, a fost conceput pentru a vă face să vă simțiți ca acasă într-un mediu sofisticat.

0
CAMERE

Apartament

4 Guests

30 m

Apartament Mini

3 Guests

21 m

Apartament Mini cu Balcon

4 Guests

21 m

Cameră Dublă

2 Guests

17 m

Cameră Dublă cu Balcon

2 Guests

17 m

Cameră Dublă Single

1 Guests

17 m

Cameră Twin

2 Guests

17 m

Cameră Twin Single

1 Guests

17 m

Rezervare prin Telefon

Aveți posibilitatea de a vă face rezervarea pentru sejurul dumneavoastră sunând la numărul: +40 234 374 459

Recepție 24h / 7

Indiferent de ora la care ajungeți sau plecați, un membru al personalului nostru amabil și profesionist va fi întotdeauna disponibil.

0
CAMERE DUBLE
0
CAMERE TWIN
0
MINI APARTAMENTE
0
APARTAMENT

FACILITĂȚI HOTEL

Facilități & Servicii

Hotelul nostru oferă o gamă largă de facilități și servicii pentru a vă asigura o ședere confortabilă și relaxantă. Aveți acces la Wi-Fi gratuit, televiziune prin cablu și mini-bar. De asemenea, restaurantul nostru, cu bucate fine și rafinate, vă va încânta simțurile cu o varietate de preparate delicioase pregătite de bucătari talentați.

Smart TV

Canale Satelit

Mic Dejun

Uscător de Păr

Wi-Fi

Minibar

Parcare

Stație Încarcare

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Alegeți opțiunea de plată potrivită

Ne dorim ca oaspeții noștri să se bucure de o experiență deosebită și fără probleme, inclusiv în ceea ce privește plata. De la plata cu cardul de credit/debit, până la transfer bancar, plata în numerar la recepție sau vaucere de vacanță, suntem aici pentru a vă oferi flexibilitatea de care aveți nevoie.

CARDURI ACCEPTATE :

ENERGIE VERDE​

Confort & Eco-friendly​

Hotelul nostru este o oază de confort și eco-friendliness. În loc să folosim combustibili clasici pentru a ne încălzi apa și a ne încălzi camerele, folosim tehnologii de ultimă generație, cum ar fi panourile solare și pompele de căldură. Panourile solare sunt instalate pe carport-ul hotelului și convertesc energia solară în energie electrică pentru a alimenta hotelul cu energie curată și durabilă. De asemenea, folosim panouri solare pentru a ne încălzi apa caldă, ceea ce înseamnă că putem reduce semnificativ emisiile noastre de carbon. Pompele de căldură sunt folosite pentru încălzirea camerele. Acestea funcționează prin preluarea căldurii din aerul exterior și transferarea acesteia în interiorul clădirii. Acest proces este incredibil de eficient din punct de vedere energetic, deoarece nu consumă combustibili clasici și, prin urmare, nu produce emisii de carbon. În plus, pentru a ne asigura că oaspeții noștri se simt confortabil în camerele lor, folosim venitiloconvectoare. Acestea sunt dispozitive de încălzire care utilizează aerul cald pentru a încălzi camera. Acest sistem de încălzire este extrem de eficient și poate fi controlat individual în fiecare cameră, astfel încât oaspeții noștri să poată ajusta temperatura la propriul confort. Suntem mândri să fim un hotel care folosește tehnologii durabile și curate. Acestea nu numai că ne ajută să protejăm mediul înconjurător, dar ne permit, de asemenea, să oferim oaspeților noștri un confort deosebit, fără a sacrifica eficiența energetică sau impactul asupra mediului.​

0
kWh

CAMERELE NOASTRE

Galerie

NOUTĂȚI & EVENIMENTE

Aflați mai multe

Afă mai multe despre grupul Georgia și despre locațiile noastre

14 martie

Website Nou

Grupul Georgia își anunță lansarea noului website care le oferă clienților o experiență online imbunatatită. Website-ul este conceput pentru a permite o navigare ușoară și intuitivă, astfel încât utilizatorii să poată găsi rapid și eficient informațiile de care au nevoie.

READ MORE

14 martie

Cafeaua Imping

Gourmet One Imping este o marca de cafea de inalta calitate, disponibila in cele trei locatii ale Grupului Georgia: Georgia Restaurant, Georgia Lounge si Georgia SPOT.

READ MORE

Contact

Rezevări:

+ 40 234 374 459

casageorgia@ergio.ro

Adresă

Strada Moldovei 79, Comănești 605200

Bacău, România