Restaurant Georgia

RESTAURANT GEORGIA

Experimentați Aromele

O călătorie culinară în restaurantul nostru

La restaurantul nostru suntem mândri să oferim o experiență culinară memorabilă. Meniul reflectă angajamentul nostru față de excelență și pasiunea pentru crearea de preparate. Abia așteptăm să vă primim și să împărtășim pasiunea pentru gastronomie.

Sală

Terasă

Cramă

PREPARATE & BĂUTURI

Meniul Georgia

Meniul nostru este o călătorie culinară care combină aromele tradiționale cu tehnici moderne, folosind cele mai proaspete și mai calitative ingrediente disponibile.
Pentru a începe masa, oferim o varietate de aperitive, inclusiv salate proaspete, supe și opțiuni de fructe de mare, cum ar fi cocktail de creveți și calmar.
Trecând la felurile principale, oferim o gamă largă de opțiuni care îți vor trezi papilele gustative. Preparatul nostru semnătură, mușchiul de vită perfect gătit cu foie gras, sos de trufe și broccoli sotat cu roșii, este o alegere obligatorie pentru iubitorii de carne. Pentru pasionații de fructe de mare, recomandăm baby caracatiță, care este delicat gătit și servit cu sote de roșii și cartofi la cuptor.
Nicio experiență culinară nu este completă fără desert, iar noi oferim o selecție de opțiuni care te vor face să te simți răsfățat. Sufleul nostru de ciocolată este un clasic care nu dezamăgește niciodată, în timp ce selecția noastră de înghețată oferă un final răcoritor și ușor pentru masa ta.
Oferim, de asemenea, o listă de vinuri, atent selecționată pentru a se potrivi perfect cu preparatele di meniul nostru.

+ 0
PREPARATE

EVENIMENTE PRIVATE

Evenimente

Fie că dorești să găzduiești o întâlnire de afaceri, o petrecere de ziua de naștere sau o recepție de nuntă, avem facilitățile și serviciile necesare pentru a-ți satisface nevoile.

1

Petreceri Private

Cama noastă este locația perfectă pentru organizarea unui eveniment privat și intim.

2

Mese Festive

Putem organiza mese festive atât în sală sau terasă cât și in cramă în funcție de nr. de persoane

3

Prezentări

Crama noastră este locația ideale pentru preentări. Este un loc intim cu acces numai pentru invitați.

4

Întâlniri de Afaceri

Locația noastră oferâ ambianța perfectă pentru un prâz sau o cină de afaceri.

Platouri Pentru Evenimente

Dacă iți dorești să iți organizezi evenimentul în altă locație noi oferim și servicii de catering pentru a-ți ușura munca. Bucătarii noștri talentați pot pregăti o varietate de opțiuni de platouri care vor cuceri papilele gustative ale invitaților tăi. Putem să adaptăm platourile noastre pentru a ține cont de orice restricții alimentare și pentru a le personaliza în funcție de preferințe.

Rezervări

Fiecare eveniment este unic de aceea ne dorim să ne contactați pentru a discuta personal și a înțelege exact ce așteptări aveți pentru evenimentul dumneavoastră.

Contact

Rezevări:

+ 40 234 374 459

casageorgia@ergio.ro

Adresă

Strada Moldovei 79, Comănești 605200

Bacău, România