Georgia Lounge

GEORGIA LOUNGE

Experimentați Culorile

O călătorie culinară în natură

Atmosfera noastră încântătoare vă va face să vă simțiți ca într-un adevărat sanctuar, unde puteți savura preparate culinare sofisticate și băuturi fine într-un cadru natural deosebit. În timp ce vă relaxați în grădină, veți putea să admirați armonia perfectă dintre natură și experiența culinară a preparatelor Georgia.

Natură

Culori

Relaxare

PREPARATE & BĂUTURI

Meniul Georgia

Meniul nostru este o călătorie culinară care combină aromele tradiționale cu tehnici moderne, folosind cele mai proaspete și mai calitative ingrediente disponibile.
Pentru a începe masa, oferim o varietate de aperitive, inclusiv salate proaspete, supe și opțiuni de fructe de mare, cum ar fi cocktail de creveți și calmar.
Trecând la felurile principale, oferim o gamă largă de opțiuni care îți vor trezi papilele gustative. Preparatul nostru semnătură, mușchiul de vită perfect gătit cu foie gras, sos de trufe și broccoli sotat cu roșii, este o alegere obligatorie pentru iubitorii de carne. Pentru pasionații de fructe de mare, recomandăm baby caracatiță, care este delicat gătit și servit cu sote de roșii și cartofi la cuptor.
Nicio experiență culinară nu este completă fără desert, iar noi oferim o selecție de opțiuni care te vor face să te simți răsfățat. Suflul nostru de ciocolată este un clasic care nu dezamăgește niciodată, în timp ce selecția noastră de înghețată oferă un final răcoritor și ușor pentru masa ta.
Oferim, de asemenea, o listă de vinuri, atent selecționată pentru a se potrivi perfect cu preparatele di meniul nostru.

+ 0
PREPARATE

EVENIMENTE PRIVATE

Evenimente

Locația noastră se potriveste perfect evenimentelor de tip cocktail cum ar fi receptii pentru nuntă, petreceri de logodnă, petreceri cununie civilă, botezuri sau alte evenimente restrânse pe timp de zi.

Rezervări

Fiecare eveniment este unic de aceea ne dorim să ne contactați pentru a discuta personal și a înțelege exact ce așteptări aveți pentru evenimentul dumneavoastră. ​

Contact

Rezevări:

+ 40 234 374 459

casageorgia@ergio.ro

Adresă

Strada Moldovei 79, Comănești 605200

Bacău, România